HomePolievky Krémové Cuketový nákyp s údeným mäsom

Cuketový nákyp s údeným mäsom

Posted in : Krémové on by : gin

Cuketový nákyp s údeným mäsom

  • 500 g cuketa
  • 750 g údené mäso
  • 100 g syr
  • 2 ks strúhanka
  • 1 balíček vajce
  • 2 strúčiky cibuľa
  • 5 PL olej
  • 1 ks kypriaci prášok do pečiva
  • 1 zväzok cesnak
  • 1 hrnček petržlenová vňať
  • 1 KL vegeta
  • soľ
  • cukor
  1. Cuketu najskôr umyjeme a dôkladne osušíme. Ošúpeme a nadrobno nastrúhame spolu so syrom.
  2. Mäso a ošúpanú cibuľu nakrájame nadrobno, umytú petržlenovú vňať najemno nasekáme. Cuketu, syr, mäso a cibuľu spolu zmiešame, pridáme strúhanku, kypriaci prášok, vegetu, soľ, korenie a vajcia. Strúčiky cesnaku prelisujeme a vmiešame do cesta.
  3. Na dno zapekacej misy nalejeme olej a zmes dáme do nej. Pečieme na strednej teplote asi 20-30 minút. Upečené posypeme sekanou petržlenovou vňaťou.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *