Home / Recipe / Domáci kečup
13 september, 2017

Domáci kečup

Posted in : Nezaradené on by : gin

Vytlačiť recept
Domáci kečup
Vynikajúci domáci kečup
Typ jedla Príloha
Prep Time 30 minút
Cook Time 120 minút
Servings
Typ jedla Príloha
Prep Time 30 minút
Cook Time 120 minút
Servings
Instructions
  1. Paradajky sparíme a ošúpeme. Všetko pokrájame na menšie kúsky, cviklu postrúhame. Dáme do hrnca. Kto chce jemný kečup, alebo kečup pre deti tak vynechá feferónky.
  2. Pridáme cukor, soľ, horčicu, ml.čer.papriku a varíme jednu hodinu.
  3. Po hodine pridáme bobk.list a guličky nového korenia zviazané v gáze. Varíme ďalších 30min.
  4. Potom rozmixujeme a prepasírujeme, alebo precedíme cez hustejšie sitko aby bol kečup hladký.
  5. Vrátime späť do hrnca, prilejeme ocot a varíme ešte 30min. Nakoniec horúce plníme do pohárov a sterilizujeme cca 15min.
Powered by WP Ultimate Recipe

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *