Paradajky sparíme a ošúpeme. Všetko pokrájame na menšie kúsky, cviklu postrúhame. Dáme do hrnca. Kto chce jemný kečup, alebo kečup pre deti tak vynechá feferónky.
Pridáme cukor, soľ, horčicu, ml.čer.papriku a varíme jednu hodinu.
Po hodine pridáme bobk.list a guličky nového korenia zviazané v gáze. Varíme ďalších 30min.
Potom rozmixujeme a prepasírujeme, alebo precedíme cez hustejšie sitko aby bol kečup hladký.
Vrátime späť do hrnca, prilejeme ocot a varíme ešte 30min. Nakoniec horúce plníme do pohárov a sterilizujeme cca 15min.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok