Home / Recipe / Rúrový hovädzio-fazuľový guláš
18 marec, 2017

Rúrový hovädzio-fazuľový guláš

Posted in : Guláš on by : gin

Vytlačiť recept
Rúrový hovädzio-fazuľový guláš
Instructions
  1. Fazuľu si dáme dopredu odmočiť na niekoľko hodín do vody. Scedíme a vložíme do misy z jánskeho skla alebo väčšieho hrnca, ktorý je možné použiť v rúre.
  2. Cibuľu a cesnak nakrájame na drobno, mäso na kocky a pridáme do misy. Pridáme všetky ostatné prísady okrem vody a poriadne premiešame. Soli nedávajte veľa, bujón je sám o sebe dosť slaný, radšej dosoľte neskôr.
  3. Zalejeme vodou a opäť poriadne premiešame. Misu (hrniec) prikrijeme dáme do rúry ohriatej na 250 °C. "Pečieme" 1 a 3/4 hodiny. Ak by ste použili bravčové mäso, tak na prípravu stačí 1 a 1/4 hodiny.
  4. Počas pečenia neotvárame a nemiešame!!! Podávame s knedlou, ryžou, chlebom, s čím vám chutí.
Powered by WP Ultimate Recipe

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *