18 marec, 2017
Rúrový hovädzio-fazuľový guláš
Posted in : Guláš on by : gin
Servings |
porcie
|
Ingredients
- 1,5 kg hovädzieho mäsa na guláš
- 3 ks veľkej cibule
- 6 ks strúčikov cesnaku
- 300 g červenej fazule
- 2 PL gulášového korenia
- 3 PL sladkej mletej papriky
- 1 ČL pálivej mletej papriky
- 3 PL PL solamylu
- 2 kocky hovädzieho vývaru
- 2 PL paradajkového pretlaku
- soľ
- 1 l vody
Ingredients
|
|
Instructions
- Fazuľu si dáme dopredu odmočiť na niekoľko hodín do vody. Scedíme a vložíme do misy z jánskeho skla alebo väčšieho hrnca, ktorý je možné použiť v rúre.
- Cibuľu a cesnak nakrájame na drobno, mäso na kocky a pridáme do misy. Pridáme všetky ostatné prísady okrem vody a poriadne premiešame. Soli nedávajte veľa, bujón je sám o sebe dosť slaný, radšej dosoľte neskôr.
- Zalejeme vodou a opäť poriadne premiešame. Misu (hrniec) prikrijeme dáme do rúry ohriatej na 250 °C. "Pečieme" 1 a 3/4 hodiny. Ak by ste použili bravčové mäso, tak na prípravu stačí 1 a 1/4 hodiny.
- Počas pečenia neotvárame a nemiešame!!! Podávame s knedlou, ryžou, chlebom, s čím vám chutí.
Powered by WP Ultimate Recipe