Domáci kečup
Vynikajúci domáci kečup
Prep Time
30minút
Cook Time
120minút
Prep Time
30minút
Cook Time
120minút
Instructions
  1. Paradajky sparíme a ošúpeme. Všetko pokrájame na menšie kúsky, cviklu postrúhame. Dáme do hrnca. Kto chce jemný kečup, alebo kečup pre deti tak vynechá feferónky.
  2. Pridáme cukor, soľ, horčicu, ml.čer.papriku a varíme jednu hodinu.
  3. Po hodine pridáme bobk.list a guličky nového korenia zviazané v gáze. Varíme ďalších 30min.
  4. Potom rozmixujeme a prepasírujeme, alebo precedíme cez hustejšie sitko aby bol kečup hladký.
  5. Vrátime späť do hrnca, prilejeme ocot a varíme ešte 30min. Nakoniec horúce plníme do pohárov a sterilizujeme cca 15min.